Entrevista a Pere Piñol ex President del CGRB – 2017

En Pere Piñol com a President de la nova Associació CGRB va assumir posar-se al cap d’una iniciativa per tal d’establir contactes amb els Responsables de la Conselleria d’Espors de la Generalitat i els Regidors de Districte de l’Ajuntament, a fi de trobar una fórmula per recuperar a la gent jove, amb ganes de fer activitat física, presentant un projecte cultural i esportiu adient pel Barri del Raval. Des de l’any 2008 fins al 2013 es va intentar incentivar els valors culturals i esportius de l’antic Barcelonès – CGB del C/ Joaquim Costa 22, generant una serie d’activitats socials i esportives com, la Exposició de la Memòria històric del Centre, a través exhibicions a locals cívics del Barri, el manteniment de les seccions de Lluita i Gimnàstica Ornamental.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *