25è aniversari de la Comparsa Disbauxa (1992-2017)

Festa aniversari al local social de la S.C.Girasol

Festa intima de la comparsa

La festa del 25è aniversari de la comparsa Disbauxa es va celebra en el local social de la Societat Coral Girasol, va ser una festa familiar amb parlaments per part dels presidents de les dues entitats i obsequis  a la comparsa.

Hi van haver moments molt  emotius entre les companyes de la comparsa i les dues entitats, finalitzant amb un sopar de germanor. La comparsa també va celebrar els 25 anys en una festa intima entre companyes, en la que vam recordar tots els bons moments viscuts i valorant la tasca que cadascuna de nosaltres ha aportat a que aquest somni, perquè any rere any es fes realitat fins  aconseguir arribar a aquests 25 anys.

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *