Vés al contingut

Mediateca del Raval

Festival de cultura Raval(s) – Fet per la gent del barri!

    Aquest dies passats ha tingut lloc la 19a edició del Festival de Cultura Raval(s) sota el lema «Entre totes i tots construïm un barri més sostenible». Al llarg d’aquests dies s’han portat a terme activitats socioculturals a l’entorn de la lluita contra el canvi climàtic a fi de promoure la sostenibilitat també a nivell local.

    La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Arquitectes la Mangrana

      Ens hem trobat amb la Sara i l’Ivan, ells dos son arquitectes de l’estudi d’arquitectura Mangrana arquitectes a la Plaça Folch i Torres. Ens han exposat les seves vivencies i experiències sobre la reforma de la plaça. Amb el tracta de la entrevista hem vist satisfacció en el resultat d’aquesta reforma però esperen un millor comportament dels veïns per mantenir aquesta nova plaça.

      14è Programa de ràdio – Arranquem nova temporada

        Avui estrenem nova temporada, tornem amb força novetats i noves seccions. No us ho perdeu! Us parlarem dels narcopisos, de l’estat de la lluita veïnal del CAP Raval Nord i del Cicle de Vagues de Dones que ha organitzat el districte de Ciutat Vella amb la col·laboració amb de Ca la Dona i La Bonne.

        11è- Programa de ràdio – Sant Jordi al Raval

          En el programa d’avui continuem amb el projecte “Vivint amb la Sole” que es porta a terme als Casals Municipals de gent gran de Ciutat Vella. Sentirem dos casos més de Soledat, el gran problema de la nostra època, amb dues convidades molt especials; la Mercè i la Núria.

          10è Programa de Radio – Seguim en marxa

            Aquest programa casualment coincidia amb el dia Internacional de la dona. I vam tenir un comentari sobre aquesta lluita tan espectacular, que transformo els costums de l’època, gràcies a unes valentes dones.

            9è Programa de Ràdio – Mercè Moral

              Avui tenim a la Mercè Moral a Mediateca Ràdio que ens ha vingut a presentar i explicar-nos el projecte: Vivint amb la sole. Li hem fet una entrevista a fi que ens expliqui al detall en què consisteix i a qui va dirigit.

              L'equip de mediateca ràdio enregistrant el 155 amb bon humor

              7è programa de ràdio – El 155, amb bon humor!

                Us fem arribar el nostre setè programa de mediateca ràdio. Avui hem fet una entrevista molt interessant a l’Abu Biswas i a l’Adrià ( AEIR Raval ).
                Si vols saber més continguts del aquest programa, el pots escoltar aquí!!

                Alfombra de abanicos

                  Final y presentación de esta preciosa alfombra de Abanicos, con todas compañeras, y grupos participantes.