Vés al contingut

Hemeroteca del CGB

No hi ha soci o simpatitzant del Club que no hagi conegut en Gràcia Cuesta amb alguna de les seves nombrosos facetes esportives, també implantant classes de sueca a la terrassa del Centre ben d'hora als matins.

Gracià Cuesta – Lluitador i entrenador – 1911 / 1995

    En Gracià Cuesta ha estat tot dins del Centre Gimnàstic Barcelonès. Ja abans d’ingressar al nostre Club era un lluitador de Greco-romana amb molts títols. Va ser Campió d’Espanya, en el pes gall en els anys 1935-36, 1945-48 i al pes mosca al 1944 i va desenvolupar una Secció de Lluita molt potent. A l’any 1968 l’Ajuntament de Barcelona li va atorgà la Medalla de la Ciutat al Mèrit Esportiu.

    Josep Fornieles ha estat un excursionista notable de la Secció del Barcelonès en el llarg de tota la seva vida esportiva

    Josep Fornieles – Festival CGB al Montseny – 1980

      Josep Fornieles, notable muntanyenc posseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del CGB. participant de nombroses marxes de regularitat, ascensions, escalades i travessies al Pirineu Català com l’Aneto, Encantats, Serra del Monsant, Campanya Espeleològica de la Serra del Montsech, travessies i ascensions a la neu amb esquis i membre de la Junta Directiva del Barcelonès fins els darrers dies.

      Amb la Secció de Muntanya va participar també en la Travessia de Barcelona al Canigó, en ocasió del Programa de activitats del 50è Aniversari del CGB.

      Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

      Primer Butlletí social del CGB – 1934

        El Centre Gimnàstic Barcelonès tenia necessitat de crear el seu Butlletí social, representava un camí de trencar els lligams estàtics per comunicar-se amb els socis i les altres entitats germanes de la ciutat, expressant el motiu del seu naixement i aquest projecte es va fer realitat molt aviat a l’any 1934. Es tenia la idea de recopilar totes les actuacions culturals i esportives que s’havien efectuat fins a la data i gaudint, al mateix temps, d’un mecanisme de comunicació entre els socis que donava a conèixer les il·lusions i projectes de futur de la Entitat.