Vés al contingut

1960s

ÀLBUM 13 CGB

    En aquest àlbum de fotografies gaudirem de la secció d’atletisme en la dècada dels anys ’60. Podreu descobrir els atletes competint en les diferents modalitats,… Llegiu més »ÀLBUM 13 CGB

    Imatge destacada Àlbum 18 CGB

    Àlbum 18 CGB

      La primera part d’àlbum que teniu a mans, comença amb una fotografia molt representativa, de l’any 1937, dels membres que formaven la Secció de Lluita… Llegiu més »Àlbum 18 CGB

      Àlbum 7 CGB

        Aquest àlbum conté un bon recull de fotografies dels socis de l’Entitat. Hi ha imatges clau de les diferents seccions del CGB: Atletisme, Lluita, Gimnàstica Ornamental, Gimnàstica Educativa, Teatre, Excursionisme… fent activitats, exhibicions i exercicis d’entrenament dins i fora del Centre.

        Biografia d’en Josep Suari Planas – 1941 – 2020

          JOSEP SUARI PLANES, soci del CGB dels anys 50’s i membre destacat de la gimnàstica esportiva i ornamental. L’any 1959, el Monitor del Conjunt d’Ornamental i Esportiva, en Josep Sánchez (Sabú), el va proposar formar part de l’equip de la Secció de Gimnàstica Esportiva, convertint-se, molt aviat, en un membre molt actiu de la secció.

          Lluitadors del CGB Seleccionats a Europa – 1968

            Foto de família de la Selecció espanyola de Lluita a l’Aeroport del Prat, poc abans d’embarcar destinació a Copenhague per participar als Campionats d’Europa de Lluita Greco-romana.
            Aquest fet culminava una etapa brillant de la Secció de Lluita del CGB, tot al llarg de la dècada dels anys 60’s que, de la mà de l’inefable Sogorb i, com no, de l’etern Gracià Cuesta, els nostres campions de la Lluita havien estat seleccionats com son: OLMO, MENTRUIT, MOLINA, MIRET i ARIEL que durant molts anys van augmentar enormement el prestigi del nostre Centre.

            Històric de la Secció de Gimnàstica Ornamental 1934 / 2015

              Alguns components destacats dels gimnastes i monitors d’Ornamental del CGB, des dels inicis fins als nostres dies. És una Secció que ha perdurat en el temps, tot i desprès del sobtat tancament del Club a l’any 2004.
              En les fotos, recollides dels arxius del CGB, hi figuren unes de les persones més destacades, per la seva dedicació exclusiva a la Gimnàstica ornamental.
              Per ordre de situació es troben com a Monitors: Evarist Esquerra i Antoni Carreras 1950 a 1957, Josep Sánchez 1957 a 1963, Joan Espinosa 1964 a 2015. Als anys 40’s Emili Clot, soci Fundador i Professor de Cultura Física havia iniciat la Secció amb la continuïtat també d’altres companys.

              Gimnàstica artística d’en Josep Sánchez – CGB 1960’s

                Josep Sànchez Planici alies: (Sabu). Un altre monitor notable de la Secció de gimnàstica del Barcelonès. Des del final de la dècada dels anys 50’s i principis dels 60’s va dedicar els seus esforços al manteniment d’aquesta Secció, tan en la vesant ornamental com la artística, participant també molts cops com un membre més de l’equip.
                Va dirigir amb molta exigència i companyonia els grups de gimnàstica artística i ornamental en un moment que aquesta Secció era molt requerida la seva participació esportiva.