Mª Rosa Piñol competint cursa d'atletisme a les pistes del Club Sabadell a l'any 1948, precursora de la participació després de la guerra, de les dones a les activitats esportives a través del Centre Gimnàstic Barcelonès.

Mª Rosa Piñol – Atletisme – 1940′s

Mª Rosa Piñol, filla d’en Francesc Piñol soci destacat del CGB i President de l’Entitat a l’any 1946, competint en Cros d’atletisme als anys 1940′s, precursora de la participació de les dones, després de la guerra, a les activitats esportives, promocionades pel Centre Gimnàstic Barcelonès.
Va participar també, molt activament, a les distintes seccions del Centre, entre elles, la de muntanya, excursionisme, etc..

Foto de família dels partipants al Cros Social del CGB. Podem Assegut 3er. a la esquerra de la imatge podem veure al legendari Monitor de Gimnàstica del Centre en Tomàs Cabrero.

Cursa de Cros Social a La Floresta – 1950

Foto de família dels participants del Cros Social del Barcelonès al 1950. Podem veure assegut 3er. a la dreta de la imatge, el llegendari Monitor de Gimnàstica del CGB, en Tomàs Cabrero i, a la seva dreta, Carles Herrando, nebot d’en Víctor Herrando.

Aquí tenim un testimoni més de la gran afluència de socis a les nombroses manifestacions esportives que el club organitzava als terrenys de La Floresta.

Víctor Herrando en un moment de la seva participació al Campionat de Catalunya de Cros any 1936.

Campionat de Catalunya de Cros – 1936

Participació d’en Víctor Herrando al Campionat de Catalunya neòfits de Cros any 1936. Soci Fundador del CGB, atleta i notable President en diferents etapes del Club. Organitzador del brillant 25è Aniversari del Barcelonèsa l’Any 1958. Va ser molt actiu en totes les facetes del Centre practicant muntanyisme, curses de regularitat, excursionisme, tennis de taula.
La foto està dedicada als seus companys de la Secció d’Atletisme.

Cros social anyal del CGB a La Floresta

Prova de Cros a La Floresta – 1940′s

A la foto podem veure participants en una cursa atlètica organitzada pel Centre Gimnàstic Barcelonès a La Floresta. Aquesta ha estat una pràctica molt usual del Club, al llarg de moltes dècades, amb una quantitat notable de socis i públic general d’assistents. Podem reconèixer, en Guillem Ros, Josep Mª Estruch, Pere Villacampa, Jordi Coll, entre d’altres. En aquest cas es preparaven per una cursa atlètica organitzada pel Centre.