Josep Carrió ha estat una figura destacada del Centre Gimnàstic Barcelonès al llarg de les dècades dels 60's, 70's i 80's, arribant a la Presidència del Club en època conflictiva de la Entitat.

President – Josep Carrió Monserrat – 1978-80

Josep Carrió ha estat una figura destacada del Centre Gimnàstic Barcelonès al llarg de les dècades dels 60′s, 70′s i 80′s, arribant a la Presidència del Club en època conflictiva de la Entitat. És un dels socis que avui disposa, en el seu haver, d’una memòria social del Club. S’ha Implicat de nou al Centre, després de la desaparició del CGB a l’any 2004, com co-Fundador del nou CGRB a l’any 2010.

Moment de l'homenatge a la Sra. Pilar encarregada del guardarrobes d'accès al Centre.

Homenatge a la Sra. Pilar – 1980′s

Instantània del moment de l’homenatge a la molt estimada Sra. Pilar abans de la seva jubilació. Podem veure també en Nicasi, Cuesta, Pañella. Ella i la senyora Maria van ésser les dos empleades de la porta d’accés al Centre de segona generació.
Aquí tenim una mostra de la germanor que existia al Centre, entre socis i empleats, a conseqüència també dels molt d’anys de permanència en els seus llocs de treball. A l’any 2008, durant la celebració del 75è Aniversari del CGB a l’Hotel del Barceló Sants, va assistir-hi molt emocionada amb la seva família.

Caseta de Banys de Badalona del CGB instalada a la platja per activitats socio culturals.

Caseta de Banys del CGB a Badalona – 1950′s

A la dècada dels anys 50s el Centre Gimnàstic Barcelonès va lluitar molt per aconseguir una caseta de Banys a la platja de Badalona que es va fer molt popular assistint una gran majoria dels socis de l’Entitat. S’organitzaven moltes trobades entre les seccionsdel Centre com: Bolei Vol, Gimnàstica, Lluita, Campionats socials de natació de mar lliure, etcètera.