Francesc Mendoza i Gil ha estat un soci singular del Barcelonès. Es va incorporar al Centre a l'any 1951 i desprès de passar per diferents seccions esportives va demostrar interès per la Gimnàstica esportiva arribant a ésser President d'aquesta secció. Més tard assoliria la Presidència total del CGB durant una època molt lluïda dels anys 80'.

Entrevista ex President – Francesc Mendoza – 2012

Francesc Mendoza i Gil ha estat un soci singular del Barcelonès que desprès de passar per diferents seccions esportives va demostrar interès per la Gimnàstica artística, arribant a ésser President d’aquesta secció.
Més tard assoliria la Presidència total del CGB, durant una època molt lluïda dels anys 80′ i també va assolir la Presidència de la Federació Catalana de Lluita. Ha estat anomenat al Llibre de la Generalitat com a Forjador de la Història esportiva de Catalunya.

50è Aniversari del C.G.B. - maig 1983

Celebració del 50è Aniversari del CGB – 1983

Vista aèria de la pista esportiva instal·lada a l’antic solar de Can Mateu del Barri del Raval per la celebració del 50è Aniversari del CGB. Vam participar la majoria de les seccions esportives del Centre: Gimnàstica, Lluita, Tennis de taula, Ornamental, etc. Al delegat d’esports en Romà Cuyàs aprofitant l’esdeveniment, ens va lliurat la Placa d’Argent al Mèrit Esportiu