Vés al contingut

Foto família

Travessia a peu des de Barcelona al Canigó - Secció de Muntanya del Barcelonès programada amb els actes del 5oè Aniversari del Club. Podem veure al centre de la foto i al costat de la Creu els Directius de la Secció de Muntanya Fornieles i Brunet.

Travessia a peu Barcelona – Canigó – 1983

    Travessia a peu des de Barcelona al Canigó, programada per la Secció de Muntanya del CGB, en conmemoració del 50è Aniversari del Club. A la foto podem veure socis notables com en Fornieles i en Brunet i el logo especialment disenyat a les samarretes per les noces d’Argent. Aquí es tancava un seguit de esdeveniments esportius i culturals de l’efemèride, que s’havien portat a terme, encapçalat pel President de l’Entitat: en Francesc Mendoza i Gil.

    Gracià Cuesta ha estat Gracià Cuesta un lluitador destacat de Greco romana, entrenador i seleccionador nacional.

    1935_48 Gracià Cuesta campió d’Espanya

      Gracià Cuesta ha estat tota una institució al Centre Gimnàstic Barcelonès. Campió d’Espanya de lluita greco romana dels pesos gall i mosca al 1935-36, 1944-45 i 1948. Entrenador vitalici durant tota la existència del CGB i Seleccionador nacional participant al Campionat d’Europa d’Helsinki de l’any 1968 amb lluitadors de greco romana.del nostre Centre, com: Olmo, Mentruit, Miret, Ariel i altres seleccionats de Espanya.

      Foto Fundadors – Lluita Greco romana – 1933

        Foto emblemàtica de família posant amb el Banderí Oficial del CGB fundat el 5 de maig de 1933. Podem veure plegats una part dels socis Fundadors de l’Entitat amb alguns dels lluitadors que després van ser Campions de Catalunya i d’Espanya en les seves categories.
        Cal destacar la figura d’en Gracià Cuesta que va dedicar tota la seva vida esportiva a l’Entitat i, també, a un jove Víctor Herrando que, poc desprès, va presidir l’Entitat en diferents etapes de la seva vida esportiva.