Vés al contingut

Lluita greco romana

Lluitadors del CGB Seleccionats a Europa – 1968

    Foto de família de la Selecció espanyola de Lluita a l’Aeroport del Prat, poc abans d’embarcar destinació a Copenhague per participar als Campionats d’Europa de Lluita Greco-romana.
    Aquest fet culminava una etapa brillant de la Secció de Lluita del CGB, tot al llarg de la dècada dels anys 60’s que, de la mà de l’inefable Sogorb i, com no, de l’etern Gracià Cuesta, els nostres campions de la Lluita havien estat seleccionats com son: OLMO, MENTRUIT, MOLINA, MIRET i ARIEL que durant molts anys van augmentar enormement el prestigi del nostre Centre.

    No hi ha soci o simpatitzant del Club que no hagi conegut en Gràcia Cuesta amb alguna de les seves nombrosos facetes esportives, també implantant classes de sueca a la terrassa del Centre ben d'hora als matins.

    Gracià Cuesta – Lluitador i entrenador – 1911 / 1995

      En Gracià Cuesta ha estat tot dins del Centre Gimnàstic Barcelonès. Ja abans d’ingressar al nostre Club era un lluitador de Greco-romana amb molts títols. Va ser Campió d’Espanya, en el pes gall en els anys 1935-36, 1945-48 i al pes mosca al 1944 i va desenvolupar una Secció de Lluita molt potent. A l’any 1968 l’Ajuntament de Barcelona li va atorgà la Medalla de la Ciutat al Mèrit Esportiu.