Campionats socials d'Atletisme del CGB. La imatge és una mostra evident de la precariatat del moment d'un pais en estat de guerra.

Campionats socials d’Atletisme del CGB – 1937

Campionats socials d’Atletisme del CGB. La imatge és un document de la evidència precària de l’època d’un país en estat de guerra i de la voluntat del Centre de mantenir, malgrat tot, la normalitat ciutadana organitzant uns Campionats socials d’Atletisme. Un cop més veiem un jove Víctor Herrando, soci Fundador, participant també com atleta que, després a l’any 1940, acabada la Guerra Civil Espanyola, es va posar al capdavant de la Junta Directiva del Centre per aixecar de nou l’Entitat als nivells que havia assolit anteriorment.

Pistes de La Bordeta – 1930 – 1950′s

Utilització de les pistes esportives del barri de La Bordeta de Barcelona, des dels anys 1930s als 50s, dedicat a les activitats esportives, atlètiques i de gimnàstica educativa del CGB, fins que es va passar a l’antic Estadi Olímpic de Montjuïc i, posteriorment, a les instal·lacions del Joan Serrahima. La utilització d’aquestes pistes van representar per Barcelonès una gran oportunitat de preparar els seus atletes. A la foto veiem un moment de la carrera d’una cursa de fons.

Preparació atlètica de Cros Interclubs.

Cros Interclubs – 1930′s

Participants cursa d’atletisme dels anys 1930s. El CGB va ser molt actiu amb la organització i preparació d’aquestes proves atlètiques, que sols va estar interrompuda durant el període de la guerra civil 1936-1939. Després, durant moltes dècades, va ésser l’escenari de moltes manifestacions esportives amb la participació d’atletes molt notables que van assolir marques molt importants en el palmarès de les Seccions esportives del Barcelonès.

Foto dels participants a la cursa dels seniors

Entrenaments atletisme del CGB – 1965

Proves d’entrenaments d’atletisme a la ciutat de Sta. Maria de Barberà a l’any 1965 de l’ Equip del Centre Gimnàstic Barcelonès abans de participar a la Cursa de Cros de Sta. Maria de Barberà. A la foto podem veure a tres ex presidents del Club: F. Piñol, J. Carrió i G. Ros; Atletes: J. Brunet, J. Piñol, A. López, P. Suñé, A. Amorós, R. Cals, V. Devon, J. Calvet.
Tots aquests socis atletes i directius van donar un gran prestigi al Centre durant les èpoques dels anys 50′s i 60′s.