Vés al contingut

Campionats socials de Lluita al CGB – 1934

    1934 Campionats socials de lluita

    Campionats socials celebrats al 1934 als locals esportius del CGB.  Ja podem veure en Gracià Cuesta puntal de la Secció de lluita Greco romana i Campió de Catalunya, que esdevindria una persona clau per l’Entitat, participant en totes les activitats del Centre com lluitador, entrenador, Seleccionador de la Federació Catalana de Lluita i una dedicació,  tota la seva vida, al Centre Gimnàstic Barcelonès. Es pot dir sense por d’equivocar-se’n que no hi ha soci o simpatitzant del Club que no hagi conegut en Gracià Cuesta. També vam participar: E. Clot, J. Fransi, E. Domènech i J. Masià.

    1r. Aniversari del CGB organitzant un Festival esportiu dins un Teatre popular del Barri del Raval a l'any 1934. Aquí podem veure un moment de combat de Lluita greco-romana davant la presència de la Junta directiva Fundadors del Centre.
    1r. Aniversari del CGB organitzant un Festival esportiu dins un Teatre popular del Barri del Raval a l’any 1934. Aquí podem veure un moment de combat de Lluita greco-romana davant la presència de la Junta directiva Fundadors del Centre.

    Es pot endevinar que la celebració va tenir molt d’èxit, davant la nombrosa quantitat de socis i públic assistent a la vetllada. La taula presidida dalt de l’escenari estava formada per membres Fundadors del Centre com: Tomàs Borràs, Tresorer; Alfons Serrano, Secretari; Francesc Sàez, Vocal. Aquest va ésser un acte precursor de les nombroses celebracions que es van festejar tot al llarg dels més de 70 anys d’història de l’Entitat.

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates:

    Tipus de recurs:

    Context espaial: ,

    Possessió/Gestió dels drets:

    Nivells educatius:

    Descriptius:

    1 comentari a ;ldquo;Campionats socials de Lluita al CGB – 1934;rdquo;

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *