Pistes de La Bordeta – 1930 – 1950’s

Pistes de La Bordeta on es practicaven els entrenaments de les seccions esportives del CGB i també alguna Festival poliesportiu.

Utilització de les pistes esportives al barri de La Bordeta de Barcelona, des dels anys 1930s als 50s, dedicat a les activitats esportives,  atlètiques i de gimnàstica educativa del CGB, fins que es va passar a l’antic Estadi Olímpic de Montjuïc i, posteriorment a les instal·lacions del Joan Serrahima.

A la foto veiem un moment de la carrera d’una cursa de fons. També es vam celebrar en aquest escenari, Festivals poliesportius i Aniversaris del Club amb participació molt activa de totes les seccions del Barcelonès com: esportiva, educativa, atletisme, etc.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs: , ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *