Vés al contingut

Agustí Nacente – Monitor gimnàstica – 1921/2009

    Agustí Nacente del Aguila ha estat conjuntament amb en Tomàs Cabrero i Ramon Conejero un monitor de Gimnàstica polivalent al Barcelonès des de la dècada dels anys 1950's. col.laborant en moltes de les seccions del Club.

    Agustí Nacente  del  Aguila  va  ésser,  conjuntament amb en Tomàs Cabrero i Ramon Conejero,  un monitor  de  Gimnàstica  molt  polivalent  al  Barcelonès, des de la dècada dels anys 1950’s  fins als 1990’s  i  un col·laborador incansable en moltes de les seccions del Club, com:  Muntanyisme, Curses, Halterofília, i festivals poliesportius.

    Era també un home de gran caràcter a la vegada que amb molta empatia per les relacions humanes.  Va ocupar una gran part de la seva joventut a les manifestacions esportives i culturals  del Barcelonès,  i  va ser  molt  apreciat  entre  les  sòcies  practicants  del CGB  per  la  seva  llarga  trajectòria dedicada  a  la  gimnàstica  femenina.  

     

     

    Agustí Nacente durant una sessió de gimnàstica al terrat del Centre als anys 50's, dirigint a un grup de socis esportistes dedicats a la secció de gimnàstica educativa.
    Agustí Nacente durant una sessió de gimnàstica al terrat del Centre als anys 50’s, dirigint a un grup de socis esportistes dedicats a la secció de gimnàstica educativa.
    Agustí Nacente durant una classe de gimnàstica de la Sala femenina de la entitat, dedicada exclusivament a la secció rítmica i educativa i que va mantenir una gran afluència de sòcies als anys 80's i 90's.
    Agustí Nacente durant una classe de gimnàstica de la Sala femenina de la entitat, dedicada exclusivament a la secció rítmica i educativa i que va mantenir una gran afluència de sòcies als anys 80’s i 90’s.

     

    Exhibició de seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. a la dècada dels anys 60's
    Aquí veiem n’Agustí Nacente donant suport a una Exhibició de la secció d’Halterofília del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu.

     

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates: , , , , ,

    Context espaial:

    Nivells educatius:

    4 comentaris a ;ldquo;Agustí Nacente – Monitor gimnàstica – 1921/2009;rdquo;

      1. Hola Bernat,

        Estem molt contents que la pàgina dedicada al teu avi Agustí hagi servit per donar-te satisfacció de les seves activitats esportives al Centre Gimnàstic Barcelonès.

        Savem que estàs interessat per tenir més fotos de l’Agustí, crec que nosaltres tenim alguna. Dona-m’s el teu telèfon mòbil i ens posarem d’acord per una trobada.

        Salut – Joan

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *