Vés al contingut

Instal.lacions del CGB – Platja de la Barceloneta – 1986

    Platge de la Barceloneta al Passeig Marítim on el CGB va disposar durant uns anys un espai per practicar les seves especialiatats culturals i esportives.

    A la platja de la Barceloneta on l’any 1986 l’Ajuntament de Barcelona va reservar un espai esportiu per les activitats del nostre Centre, en ocasió de la campanya de “Primavera Esportiva” de l’Àrea de Joventut i Esports, es va festejar un acte amb un vermut de germanor sota el mandat de l’Excelentíssim Batlle en Pasqual Maragall . El CGB va disposar d’aquest espai a l’aire lliure, durant uns anys, per la pràctica de les seves principals activitats esportives i lúdiques.  Aquesta ampliació de les instal·lacions del Club arribaren en un moment àlgid de socis inscrits, provocant  gran assistència de públic  amb la pràctica, molt principalment, de les especialitats de Gimnàstica, Lluita, Atletisme, etc.

    Per part Municipal van organitzar una Gran Gimcama per a nens i nenes fins a 14 anys. Al vespre un important Festival poliesportiu  i també una revetlla musical.

     

    Inauguració de nous locals del CGB a la Platge de la Barceloneta amb un programa d'actes molt ampli amb la assistència prevista del Batlle de Barcelona Pasqual Maragall, 14 de juny de 1986

    Inauguració de nous locals del CGB a la Platja de la Barceloneta amb un programa d’actes molt ampli, amb la assistència prevista del Batlle de Barcelona Pasqual Maragall el 14 de juny de 1986

     

     

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates:

    Context espaial:

    Possessió/Gestió dels drets:

    Nivells educatius:

    Descriptius:

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *