nov 292016
 

Senyora Quimeta recepcionista del Barcelonès des dels anys 50's fins la dècada dels 80's el dia del seu Homenatge per Jubilació

Senyora Quimeta, recepcionista del CGB des dels anys 50′s fins la dècada dels 70′s, en el dia del seu Homenatge per Jubilació. Amb la senyora Maria van formar un tàndem indiscutible durant tot aquest període de gran expansió cultural i esportiva del Centre Gimnàstic Barcelonès, essent molt estimades per tots els socis de la entitat a causa de la seva empatia i professionalitat. No hi ha cap membre del CGB que no tingui alguna anécdota agradable protagonitzada per aquestes estimades dones que ja formen part de l’entranyable història del nostre Club. No és d’estranyar dons que en el dia del seu comiat  fos homenatjada amb una festa en la que van participar  gran nombre de socis.

Instantània del moment de l'homenatge a la Sra. Quimeta amb un ram de flors espectacular i acompanyada de membres de la directiva del CGB. Destaquem la presència del President de l'Entitat: Sr. Guillem Ros, el tresorer: Vicens Calderon i altres destacats socis del Centre.

Instantània del moment de l’homenatge a la Sra. Quimeta amb un ram de flors espectacular i acompanyada de membres de la directiva del CGB. Destaquem la presència del President de l’Entitat: Sr. Guillem Ros, el tresorer: Vicens Calderón i altres destacats socis del Centre.

Fonts o origens de document:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer