nov 302016
 

Pere Oliver Ribalta va ésser un Cegebista molt lliurat als objectius esportius del Barcelonés i Pintor molt renombrat des dels anys 1940's als 1990's.

Pere Oliver Ribalta va ésser un Cegebista molt lliurat als objectius esportius del Barcelonès i Pintor molt anomenat des dels anys 1940′s als 1990′s. Malgrat les seves nombroses ocupacions i el seu amor a l’art de la pintura, va dedicar-li també gran part del seu temps d’oci al Centre Gimnàstic Barcelonès dins la secció de gimnàstica i de l’excursionisme. El Centre, donada la seva heterogènia varietat  de classes socials barceloneses, va disposar també d’una gran varietat de personatges notables dins del món de l’art i la cultura. És el cas d’en Ribalta, que és com se’l coneixia en els cercles artístics, durant  cinquanta anys (1944-1994) va tenir una llarga trajectòria pictòrica exposant en les diferents galeries d’Art de França i Catalunya, essent els seus treballs distingits amb Diplomes d’honor en diferents ciutats franceses. A Brussel·les li van atorgar també la Creu de Cavaller al Mèrit Belga-Hispànic. Sempre ha demostrat portar el CGB en el seu cor.

Instàntànies de l'historial d'en Oliver Ribalta recollint diferents distincions en reconeixement dels seus mèrits artístics, en presència de les personalitats franceses i President Jordi Pujol.

Fonts o origens de document:

Dates: , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

  2 Responses to “Oliver Ribalta – Gegebista i notable Pintor – 1923/2016”

 1. nomes per a fer-vos saber que el Sr. Pedro Oliver Ribalta va morir a Barcelona el passat 20 de desembre de 2016.
  que al cel sia.

  Bonna nit,

  j. corbella

  • Amic Josep,

   Moltes mercès per la informació. Això ens ajuda a millorar les dades que publiquem a la nostra WEB.
   Quan vaig fer l’article vaig pensar que, per la data del naixement, podia ser que s’hagués produit aquesta circumstància. Sento la seva mor ja que sempre en va tenir molta consideració a les meves iniciatives. Al cel sia !!!

   Joan Espinosa

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer