des 312016
 

Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer antics Directius i Fundadors del CGB a les instal.lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuls propietaris per convertir-les en una Residència d'Estudiants popular al Barri del Raval de Barcelona.

Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer una part dels antics Directius i Fundadors del CGB a les instal·lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuals propietaris, per convertir-les en una popular Residència d’Estudiants al Barri del Raval de Barcelona. Va ésser una trobada molt romàntica i plena de records visitant les dependències del Centre dins d’un estat deplorable, després del seu tancament a l’any 2004. Tots els participants tenien a les nostres esquenes un munt d’anys en la pràctica d’activitats esportives dins les nombroses seccions i també un cúmul d’anècdotes entre els socis i les famílies que s’havien relacionat a conseqüència de les manifestacions a la muntanya, La Floresta, Teatre. En aquell moment  vam sentir  també que és tancava un capítol transcendental de la nostra vida esportiva protagonitzada dins d’aquesta entranyable Entitat esportiva del Raval.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer