feb 232017
 
Armand Alvarez i Pere Suñer dos artífex del resurgiment de la Secció de l'Atletisme de la dècada dels anys 70's i 80's. Aquí els veiem durant la vista del Memorial d'Atletisme que es exposar a la Sala del Casal Cívic  de l'Ajuntament al C/ Reina Amalia a l'any 2010.

Armand Àlvarez i Pere Suñé, dos artífex del ressorgiment de la Secció de l’Atletisme de la dècada dels anys 70′s i 80′s. Aquí els veiem durant la vista del Memorial d’Atletisme que es va exposar a la Sala del Casal Cívic de l’Ajuntament al C/ Reina Amàlia a l’any 2010.

A l’any 1970 arribà un entrenador de “promoció” anomenat Armand Alvárez (després entrenador a l’ISS-Hospitalet) i plegats amb el Tino Miranda, l’equip “cegebista”  va iniciar una notable carrera atlètica a Catalunya cap a la cúspide de l’Atletisme. L’any 1971 va marxar Josep Oltra i això va deixar en “stand by” la pujada de la secció i mentre que en Tino Miranda s’ocupava de les fèmines i també era l’entrenador oficial dels homes, l’Armand Alvárez promocionava amb molt encert la Secció d’Atletisme.

A finals de l’any 1971 aterraven al c/ Joaquim Costa els “Consegal” Micky i Isa, procedents del Natació Barcelona. Casualment es van ensopegar amb en Guillem Ros, Josep Calvet, Armand Alvárez i la resta de l’equip que els hi van donar tracte familiar i esportiu trobant-se molt a gust al Barcelonès.

Tothom va posar el seu gra de sorra i els Consegal “Isa i Micky”  van posar èmfasi en treballar el més important: l’estructura a les pistes i aquí la nau “Cegebista” va disposar d’uns bons flotadors; de manera que en relativament poc temps (l’any 1973) els homes havien pujat al Ranking Nacional a la posició dissetena i, les dones havien superat totes les expectatives i projectes quan es van classificar, entre 97 Clubs d’Espanya, a la segona posició. Posteriorment elles van ser també tres cops Campiones d’Espanya.

Moment de la cloenda del Memorial de la Secció d'Atletisme del Barcelonès en presència de destacats membres com Pere Suñé, Josep Calvet, Armand Alvárez, Josep Ma Estruch o altres ex socis del Centre.

 Moment de la cloenda del Memorial de la Secció d’Atletisme del Barcelonès en presència de destacats membres com Pere Suñé, Josep Calvet, Armand Àlvarez, Josep Ma Estruch o altres ex socis del Centre.

Equip destacat d'Atletisme femení de la dècada dels anys 70's. Destaquem a la foto: germanes Dalmau, Colomer, Laiseca, Teixidor, Madomar i els responsables de la secció: Suñé i Miranda.

Equip destacat d’Atletisme femení de la dècada dels anys 70′s. Destaquem a la foto: germanes Dalmau, Colomer, Laiseca, Teixidor, Madomar i els responsables de la secció: Suñé i Miranda.

Part de l'antic equip d'atletisme del Barcelonès que van formar la secció del CGB durant la dècada dels anys 70's, en ocasió de la visita realitzada a la Sala de l'Erasme Jané l'any 2010, on s'exposava un Memorial Històric d'aquesta notable Secció del CGB.

Part de l’antic equip d’atletisme del Barcelonès que van formar la secció del CGB durant la dècada dels anys 70′s, en ocasió de la visita realitzada a la Sala de l’Erasme Jané l’any 2010, on s’exposava un Memorial Històric d’aquesta notable Secció del CGB.

 

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer