Gimcana Collaso

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Des de mitjans de l’any 2011 un grup d’infants dels CEIP Collaso venen dos cops per setmana a fer repàs escolar a la Sala Òmnia de l’Associació per a Joves Teb. En motiu de l’any nou, els i les  joves de l’entitat els hi van organitzar una gimcana per divertir-nos tots plegats. Aquesta activitat ha servit per treballar l’autonomia dels i les joves a l’hora d’organitzar una activitat dirigida de lleure per infants. Des de l’equip educatiu de l’entitat es fa una molt bona valoració de l’activitat.

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , , ,

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *