Las Pieceras. Clara

 

La Clara va néixer l’any 1937 i es va posar a treballar als 12 anys a una fàbrica de nines, més endavant deixà de fer nines i es posà a treballar a l’empresa Guanteria Universal d’aprenenta: començant per fer el recados que li manaven i anant amunt i avall, mirant va aprendre a fer guants.

En casar-se deixà de treballar un temps per criar els fills, fins que els va  posar a l’escola. Eren temps difícils , i tornà a treballar de guantera, però llavors ho feia a casa, la qual cosa vol dir que era una feina remunerada per peces, és a dir, era un treball submergit sense dret a cobrar una jubilació.

Sources:

Fonts o origens de document:

Formats: , ,

Creadors/es: , , , , ,

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial: ,

Nivells educatius:

Descriptius: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*