JOSEP CARRIÓ I MONSERRAT – 1933/2018

http://mediateca.ravalnet.org/cgbesports/wp-content/uploads//sites/3/sites/3/2020/03/Foto-Carrió.jpg

Entrevista al ex President de l’Entitat Josep Carrió Monserrat, fent un repàs breu sobre l’historial esportiu del Centre, des de l’any 1933 als nostres dies. Ha estat una figura constant del Centre Gimnàstic Barcelonès, al llarg de les dècades dels 60’s, 70’s i 80’s, arribant a la Presidència del Club en època conflictiva de la Entitat.

És un dels socis que disposava, en el seu haver, d’una notable memòria esportiva i social del Club. Es va implicar amb entusiasme de nou al Centre, després de la seva desaparició a l’any 2004, com co-Fundador junt amb altres socis per activar el nou CGRB (Centre Gimnàstic el Raval Barcelonès a l’any 2010 i  fins el dia de la seva mor a l’any 2018.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *