Skip to content

Lluita greco romana

Lluitadors del CGB Seleccionats a Europa – 1968

  Foto de fam铆lia de la Selecci贸 espanyola de Lluita a l’Aeroport del Prat, poc abans d’embarcar destinaci贸 a Copenhague per participar als Campionats d’Europa de Lluita Greco-romana.
  Aquest fet culminava una etapa brillant de la Secci贸 de Lluita del CGB, tot al llarg de la d猫cada dels anys 60’s que, de la m脿 de l’inefable Sogorb i, com no, de l’etern Graci脿 Cuesta, els nostres campions de la Lluita havien estat seleccionats com son: OLMO, MENTRUIT, MOLINA, MIRET i ARIEL que durant molts anys van augmentar enormement el prestigi del nostre Centre.

  No hi ha soci o simpatitzant del Club que no hagi conegut en Gr脿cia Cuesta amb alguna de les seves nombrosos facetes esportives, tamb茅 implantant classes de sueca a la terrassa del Centre ben d'hora als matins.

  Graci脿 Cuesta – Lluitador i entrenador – 1911 / 1995

   En Graci脿 Cuesta ha estat tot dins del Centre Gimn脿stic Barcelon猫s. Ja abans d’ingressar al nostre Club era un lluitador de Greco-romana amb molts t铆tols. Va ser Campi贸 d’Espanya, en el pes gall en els anys 1935-36, 1945-48 i al pes mosca al 1944 i va desenvolupar una Secci贸 de Lluita molt potent. A l’any 1968 l’Ajuntament de Barcelona li va atorg脿 la Medalla de la Ciutat al M猫rit Esportiu.