Vés al contingut

Recurs interactiu

Retrat de la Lluïsa

Lluïsa. 19 de juliol

La Lluïsa s’incorpora a la segona tertúlia i enregistrem la seva presentació. Nascuda a Poble Sec, la proximitat al Raval ha fet que tingui de sempre una relació significativa amb el barri.

Retrat de la Maribel

Maribel. 19 de juliol

La Maribel s’incorpora a la segona tertúlia i enregistrem la seva presentació. Nascuda al carrer Cera, on hi ha viscut 30 anys, considera el Raval com el seu barri, on hi fa vida en el seu dia a dia, tot i no residir-hi en l’actualitat.

Retrat de Maite Roca

Maite Roca. 19 de juliol

La Maite s’incorpora a la segona tertúlia i enregistrem la seva presentació. Va arribar al carrer la Cera fa més de 50 anys arrel d’un negoci familiar, quan residia a la Barceloneta.

Retrat de la Susana Magich

Susana Magich. 12 juliol

La Susana es presenta durant la primera tertúlia amb el grup de la Llar de l’Avi. Comenta que quan va nèixer la família residia al carrer Riereta, i després al carrer San Geroni, Mallorca, la Cera… actualment resideix al barri de Santa Caterina.

Retrat de Lita Mir

Lita Mir. 12 de juliol

La Lita es presenta durant la primera tertúlia amb el grup de la Llar de l’Avi. Des de la seva arribada al barri l’any 1931, sempre ha viscut al mateix lloc.