Vés al contingut

82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones,

82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel: Barceló Sants de Barcelona organitzat pels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones, que encara conserven aquesta celebració després de la primera trobada del 75è Aniversari a l’any 2008.
S’ha de destacar la participació a la festa del Soci Fundador de l’Entitat Víctor Herrando amb els seus propers ja 99 anys i Frederic Grau amb 88.
La trobada va ésser molt entranyable com ja resulta habitualment, plena d’empatia i comunicació. No va faltar la participació artística d’alguns del Socis, el popular brindis en honor de l’Entitat i, un final de festa amb ball a càrrec del notable Disc Jockey: Joan Carles, fotografies i un vídeo commemoratiu. En Pere Piñol ens va adreçarunes paraules en recordatori de la importància del CGB i va lamentar no haver pogut mantenir-lo o re instaurar-lo després del seu tancament a l’any 2004.

Media-Tags: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *