Skip to content

1960s

Secció Ornamental Sant Joan de Deu – 1960’s

  Exhibició de Gimnàstica Ornamental de les seccions esportives del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

  Exhibició de Gimnàstica Ornamental de les seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu.

  HALTEROFILIA – ST. JOAN DE DEU

   Exhibició de la secció d’Halterofília del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

   Exhibició de seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. a la dècada dels anys 60's

   1960s_festivalSantJoan_deDéu

    Exhibició de Gimnàstica de les seccions esportives del CGB al Pati de l’antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. A la dècada dels anys 60’s era molt freqüent participar en aquests Festivals Benèfics i posar a prova la forma física dels atletes.

    Exhibició de Gimnàstica de les seccions esportives del CGB al Pati de l'antic Hospital de nens de Sant Joan de Deu. a la dècada dels anys 60's

    Equip esportiva dels anys 1950’s

     Foto de família a la terrassa del Barcelonès on podem veure José García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950’s que va competir amb el llegendari Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com, Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra. Als II Jocs del Meditarrani de l’any 1955, va estar seleccionat, amb l’equip que representaria Espanya, conjuntament amb en Blume, Abaurrea, Baylina, Luna, Pagés, Terraza i Vallbé, on Joaquim Blume va aconseguir el primer lloc de la classificació absoluta.

     José García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb l’inoblidable Joaquim Blume.

     Josep Garcia “Guindi” – Gimnasta 1950’s

      Josep García Villarroya, gran gimnasta del CGB dels anys 1950, en la modalitat esportiva artística, que va competir amb el llegendari Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com Lluís Abaurrea, Valbuena, Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra. Posteriorment va destacar com entrenador de l’equip de Gimnàstica esportiva del Barcelonès amb notable èxit durant la dècada dels 1960’s.

      Josep García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb el inoblidable Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra.

      Marià Cortés recull el Trofeu – 1960

       El president de lluita, Sr. Emilio López Jimeno, lliura el trofeu de Campió: a Marià Cortés al febrer de 1960 al Saló Iris de Barcelona participant també un nodrit grup de lluitadors de tots els pesos pertanyents al Barcelonès.

       El president de lluita, Sr. Emilio López Jimeno, lliura el trofeu de Campió: a Marià Cortés al febrer de 1960 al Saló Iris de Barcelona participant també un nodrit grup de lluitadors de tots els pesos pertanyents al Barcelonès.

       Marià Cortés – lliurement premis – 5-02-1960

        Marià Cortés lluitador del CGB i pes gall de greco romana, Campió Nacional, molts cops, de la seva especialitat als anys 60’s. Ell, i els seus companys: Antoni Olmo i Ramon Mentruit, vam pujar molt alt el nivell de la secció de lluita de la nostra Entitat, durant la dècada dels anys 60’s.

        Marià Cortés – Greco romana – CGB 1960’s

         Marià Cortés lluitador del CGB i pes gall de greco romana Campió Nacional de la seva especialitat als anys 60’s. Ell i els seus companys: Antoni Olmo i Ramon Mentruit vam pujar molt alt el nivell de la lluita de la nostra Entitat.

         Marià Cortés lluitador del CGB i pes gall de greco romana Campió Nacional de la seva especialitat als anys 60's.

         Ramon Conejero – 1960’s – Monitor

          Ramon Conejero ha estat al monitor de Gimnàstica del CGB més apreciat junt amb el recordat Tomàs Cabrero. Tots dos vam formar un tàndem irrepetible en el Centre. En Ramon es va introduir especialment en la gimnàstica femenina deixant una estela d’empatia fins els últims dies de la desaparició del Centre al 2004.

          Ramon Conejero ha estat al monitor de Gimnàstica del CGB més apreciat junt amb el recordat Tomàs Cabrero. Tots dos vam formar un tandem irrepetible en el Centre. En Ramon es va introduir especialment en la gimnàstica femenina deixant una estela d'empatia fins els últims dies de la desaparició del Centre al 2004.

          1960s_inst.j.costa_.Sergi-Aguilar

           La trajectòria de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) Soci i atleta destacat del Barcelonès amb 800 i 1500 mts. però que ja destacava en al camp de les arts avui està exposant la seva obra al Museu del MACBA. La seva obra qüestiona alguns dels principals paradigmes que, en el context espanyol, han estat explicant el llenguatge de l’escultura des del començament dels anys setanta fins a l’actualitat.

           La trajectòria de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) Soci i atleta destacat del Barcelonès amb 800 i 1500 mts. però que ja destacava en al camp de les arts avui està exposant la seva obra al Museu del MACBA de Barcelona.