Skip to content

1970s

Josep Calvet – President secció atletisme – 1950’s

  En Josep Calvet ha estat un element clau per la Secció d’Atletisme del Barcelonès. Durant dècades va portar en tenacitat i encert la tasca de mantenir al candeler la secció Femenina i masculina d’aquesta important secció del Barcelonès.

  Josep Calvet President de la secció d'atletisme del CGB 1960's, Jutge F.C.A. 1994.

  Equip de Futbol-Sala dels anys ’70s

   La Secció de Futbol-Sala del Barcelonès es va crear al voltant dels anys ’70s. Aquó veiem una foto de l’equip que el va mantenir molt temps a l’actrualitat. El Centre no disposava d’una Sala adient per la pràctica d’aquest esport popular; però molt aviat els simpatitzants vam trobar una fórmula per poder entrenar i acabar per fer-lo oficial. Es vam comprar unes porteries de ferro amb una xarxa de corda de l’estil del jockey i es vam col·locar en una zona de la terrassa de l’Entitat a l’aire lliure i amb una pilota plastificada de reduïdes dimensions es van començar els entrenaments. S’ha de dir que va tenir molt d’èxit aglutinant un gran nombre de practicants..

   La Secció de Futbol-Sala del Barcelonès es va crear al voltant dels anys '70s. Aquó veiem una foto de l'equip que el va mantenir molt temps a l'actrualitat. El Centre no disposava d'una Sala adient per la pràctica d'aquest esport popular; però molt aviat els simpatitzants vam trobar una fórmula per poder entrenar i acabar per fer-lo oficial. Es vam comprar unes porteries de ferro amb una xarxa de corda de l'estil del jockey i es vam col·locar en una zona de la terrassa de l'Entitat.

   BIOGRAFIA, OLGA DALMAU – ATLETISME 1970’S

    Olga Dalmau va ésser una atleta destacada del CGB durant la dècada dels anys 70’s. La seva especialitat principal era el salt d’allargada i altura on va arribar a marques de Catalunya i de l’Estat importants.

    Olga Dalmau va ésser una atleta destacada del CGB durant la dècada dels anys 70's.