Skip to content

Antoni Olmo

HISTORIAL – OLMO-RETALLAT

  Antoni Olmo lluitador del pés gall, Campió de Catalunya i d’Espanya en varies ocasions, participant també als Jocs de Copenhaguen dels anys 60′s. Ha tingut un historial esportiu dedicat al Centre des de la seva incorporació al Club als anys 50′s.

  Antoni Olmo lluitador del pés gall, Campió de Catalunya i d’Espanya en varies ocasions, participant també als Jocs de Copenhaguen dels anys 60′s.

  ANTONI OLMO – TORXA DEL 1992

   Antoni Olmo lluitador del pés gall, Campió de Catalunya i d’Espanya en varies ocasions, vinculat durant tota la seva vida a la secció de lluita i també amb altres tasques directives.

   Antoni Olmo lluitador del pés gall, Campió de Catalunya i d’Espanya durant tota la dècada dels 1960's.

   FOTO OLMO – CAMPIO CATALUNYA GRECO

    Antoni Olmo Lluitador del pés gall, Campió de Catalunya i d’Espanya en varies ocasions participant també als Jocs de Conpehanguen dels anys 60’s.

    Antoni Olmo Secció de lluita Grecoromana del CGB dècada dels anys 60's. Campió de Catalunya i d'Espanya

    Visita President Jordi Pujol – Any 1986

     Visita a les instal·lacions del Centre Gimnàstic Barcelonès en ocasió de la inauguració dels nous vestidors del Club a l’any 1986. Acompanyant al President de la Generalitat de Catalunya podem veure dos socis emblemàtics del Centre, de la secció de Lluita Grecorromana: Gracià Cuesta i Antoni Olmo, monitors i campions d’Espanya i Catalunya de la seva especialitat.

     Foto de família al voltant del President de la Generalitat de Catalunya en ocasió de la inauguració dels nous vestidors del Club. Any 1986.