Skip to content

Gimnàstica

Educativa femenina anys 1970’s

  Classe de gimnàstica educativa femenina infantil als principis dels anys 1970’s amb exercicis preliminars – Professor Tomàs Cabrero.

  Classes educativa femenina – 1970’s

   Una instantània de les classes de gimnàstica educativa femenina que s’impartien a la terrassa del Barcelonès, als matins, dirigides pel Monitor Tomàs Cabrero – 1970’s

   Gimnàstica Educativa femenina – 1990’s

    Un moment de la pràctica de classe matutina, especialment per dones, a la Sala principal del Barcelonès. Com es pot veure, en aquella època el parquet estava impecable per realitzar els exercicis.

    Gimnàstica Educativa Sala femenina – 1990’s

     Pràctica de la gimnàstica educativa a la sala femenina del Barcelonès. Als anys 1990’s s’havia arribat a una nombrosa participa de les dones en aquesta modalitat de manteniment i “fitness”

     Felip Quirante i Joan Timoneda (Entrenador) 1981

      Felip Quirante Campió de Catalunya de gimnàstica artística en la categoria de 2on. nivell, mostrant el trofeu aconseguit amb el seu entrenador Joan Timoneda. Foto a la terrassa del Barcelonès a l’any 1981.

      Equip artístic d’Alevins i Juvenils del CGB – 1980’s

       La gimnàstica artística de la dècada dels anys 80’s va tenir una gran promoció en el Centre. En Francesc Mendoza, President de l’Entitat en aquells moments, estava molt sensibilitzat amb aquesta especialitat esportiva, ja que havia estat una de les seves primeres opcions esportives quan es va fer soci del CGB.

       Festa Major del Raval – Conjunt del CGB – 2012

        Aquí veiem el nou Conjunt ornamental del CGRB, actuant a la Festa Major del Raval de 2012. Tenien dues noves gimnastes: Anna Espinosa i Sílvia Espinosa així com els continuadors de la Secció Ornamental: Joan Espinosa i Miquel Navarro.

        Exercici el Brollador – Gimnàstica Ornamental – 1965

         Exhibició Ornamental del Conjunt del CGB a la Festa Major de Calella a l’any 1965. Monitor, Joan Espinosa, Components:Josep Suari, Luís Ariza, Franc Suari, Toni Ramírez. A l’esdeveniment va intervenir també la Secció de Lluita Greco romana.

         Festa del Fem Paral·lel – Actuació conjunt del CGB – Any 2010

          A l’any 2010, una part del Conjunt ornamental del Barcelonès participa a la Festa de fem Paral·lel, mantenint encara el nom del Centre Gimnàstic Barcelonès malgrat haver tancat les instal·lacions a l’any 2004. Components: Sílvia Espinosa. Miquel Navarro i Joan Espinosa