Vés al contingut

Instal·lacions del CGB

Entrenaments de Lluita al Barcelonès – Anys 50’s

  Mostra dels entrenaments que a la dècada dels anys 50’s es practicaven al CGB sota la atenta mirada del legendari G. Cuesta. Aqui es pot veure la antiga sala de la Lluita que colindava amb la mateixa planta que estaven ubicades les dutxes i els vestidors. Això va ésser una constant al llarg de moltes dècades a les instal.lacions del Barcelonès.

  Darrera visita al Barcelonès de Directiva i Fundadors – 2010

   Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer antics Directius i Fundadors del CGB a les instal.lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuls propietaris per convertir-les en una Residència d’Estudiants popular al Barri del Raval de Barcelona.

   Platge de la Barceloneta – 1986

    Platge de la Barceloneta al Passeig Marítim on el CGB va disposar durant uns anys un espai per practicar les seves especialiatats culturals i esportives.

    Platge de la Barceloneta – 1986

     Inauguració de nous locals del CGB a la Platge de la Barceloneta amb un programa d’actes molt ampli amb la assistència prevista del Batlle de Barcelona Pasqual Maragall, 14 de juny de 1986

     Educativa femenina anys 1970’s

      Classe de gimnàstica educativa femenina infantil als principis dels anys 1970’s amb exercicis preliminars – Professor Tomàs Cabrero.

      Classes educativa femenina – 1970’s

       Una instantània de les classes de gimnàstica educativa femenina que s’impartien a la terrassa del Barcelonès, als matins, dirigides pel Monitor Tomàs Cabrero – 1970’s

       Gimnàstica Educativa femenina – 1990’s

        Un moment de la pràctica de classe matutina, especialment per dones, a la Sala principal del Barcelonès. Com es pot veure, en aquella època el parquet estava impecable per realitzar els exercicis.

        Gimnàstica Educativa Sala femenina – 1990’s

         Pràctica de la gimnàstica educativa a la sala femenina del Barcelonès. Als anys 1990’s s’havia arribat a una nombrosa participa de les dones en aquesta modalitat de manteniment i “fitness”

         Visita noves Instal·lacions antic CGB – 2016

          Visita efectuada a les obres de les noves instal·lacions de l’antic Barcelonès amb una gran amabilitat per part dels responsables de la nova Instal·lació que ens vam mostrar totes les dependències que es dedicaran a Residència d’estudiants per el Barri del Raval. Està prevista la seva propera inauguració en l’any en curs.