Skip to content

Presidents

Darrera visita al Barcelonès de Directiva i Fundadors – 2010

  Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer antics Directius i Fundadors del CGB a les instal.lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuls propietaris per convertir-les en una Residència d’Estudiants popular al Barri del Raval de Barcelona.

  Salvador Zoroa – Esmorzar de germanor -1980’s

   Esmorzar de germanor amb els companys de Seccions del CGB gimnàstica i Futbol sala. A la dreta de la imatge dempeus podem veure en Gracià Cuesta mirant atentament com el pare d’en Salvador Zoroa talla el pastis de celebració.

   Salvador Zoroa – Equip mixte de gimnàstica – 1970’s

    Salvador Zoroa va participar molt en les seccions del CGB principalment amb la gimnàstica sueca i el Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre. Aquí el veiem en una sessió mixt de gimnàstica amb companys de l’equip.

    Foto Carnet – Salvador Zoroa – 1970’s

     Salvador Zoroa soci practicant de les seccions varies del Centre va col.laborar desde la dècada dels 70’s sempre amb les iniciatives del CGB i en una època molt complicada econòmicament de la Entitat, va ésser escollit per a la Presidència del Club, per intentar impulsar-la cap un nou futur amb la arribada del nou sègle a l’any 2000.

     Lluis Aparici – President del CGB – 1990’s

      Luìs Aparici Vilagines va ésser un soci dels anys 1950’s practicant de gimnàstica però interessat des d’un principi en les tasques de directiu del Centre i va demostrar en diferents èpoques de la vida cultural i esportiva del CGB

      Josep Carrió Monserrat – ex President del CGB

       Josep Carrió Monserrat, ex President del Barcelonès a partir del juny de 1978 fins a l’ 1980. Aqui el veiem en una visita dels locals de l’Entitat a l’any 2009, quan s’intentava recuperar el Club, abans que no fos enderrocat per transformar-lo en una altre activitat no esportiva.

       Josep Carrió Monserrat – Cursa Cros 1950’s

        Josep Carrió ha estat una figura destacada del Centre Gimnàstic Barcelonès al llarg de les dècades dels 60’s, 70’s i 80’s, arribant a la Presidència del Club en època conflictiva de la Entitat.

        FOTO CARNET F. PIÑOL

         Francesc Piñol un altre home de l’atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club. President i Directiu i, com a practicant.

         Francesc Piñol un altre home de l'atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club.

         Francesc Piñol – Atletisme CGB

          Francesc Piñol un altre home de l’atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club. President i directiu i com a practicant va assolir marques notables especialment amb el salt de perxa.

          Francesc Piñol un altre home de l'atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club.