Skip to content

Notícies

Defunció d’en Víctor Herrando – 2017

  Lamentem comunicar-vos amb tristesa, que aquest matí s’ha produït el decés d’en Víctor Herrando, ex-President i un dels Fundadors del Centre Gimnàstic Barcelonès.

  L’acte de despedida i de l’enterrament será demà dimecres 19/04 a les 10.30 hores.

  Funeraria TORRA Rda. Orient, 71 – 08203 SABADELL (Sala de vetlles n. 7)

  Defunció de’n Josep Mª Estruch i Piñol – 1927 / 2016

   Lamentem haver de comunicar-vos que, en el dia d’ahir, s’ha produit la defunció d’en Josep Mª Estruch i Piñol a partir de les 11.00 hores d’avui dia 10-06-15, restarà a la Sala de Vetlla del Tanatori de Les Corts de la nostra ciutat de Barcelona i la cerimònia del Funeral es farà demà dia 11 a les 9.00 hores al mateix Tanatori de Les Corts.

   Sergi Aguilar (Atletisme) – Macba 2015

    La trajectòria de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) Soci i atleta destacat del Barcelonès amb 800 i 1500 mts. però que en el seu temps ja destacava en al camp de les arts avui ens dóna l’agradable sorpresa ja que està exposant la seva obra al Museu del MACBA a Barcelona, del 4 de juny a 31 de gener de 2016.

    81è Aniversari del CGB – 2014

     El ex president i Fundador del Club en Víctor Herrando amb 97 anys d’edat, ja ha confirmat la seva assistència a l’acte. Esperem dons que reserveu a la vostra agenda aquesta data del nostre Aniversari. Hem de remarcar la constància dels participants a la trobada on, a part de compartir una estona de convivència entre els amics i socis, també desenvolupem una jornada de entreteniment i participació.

     El Barcelonès a la Festa del Raval – Any 2011

      El passat diumenge dia 17 de juliol, el Grup de Gimnàstica Ornamental del CLUB GIMNÀSTIC EL RAVAL BARCELONÈS, va participar davant d’un nombrós públic, a l’entranyable Festa Major del Raval, precedint a la magnifica actuació dels Castellers.
      Hem de dir que en aquest grup de la Secció de Gimnàstica Ornamental, hi van participar tres generacions de gimnastes, donant-se la circumstància que, un dels seus components és un llegendari ex -soci del Barcelonès amb 80 anys d’edat.

      Memorial de Gimnàstica al Frontó Colom – 2012

       Memorial de Gimnàstica, esportiva, educativa i ornamental, femení i masculí que recopila un historial d’aquestes seccions del (CGB), des de l’any 1933 fins als nostres dies, que han estat exposades al Casal del Barri de Folch i Torres i a les Sales del Frontó Colom de Barcelona en el decurs de l’any 2012.

       Defunció Sra. Mª Àngels Dalmau – 2014

        Lamentem haver de comunicar-vos que, en el dia d’ahir, s’ha produit la defunció de la Sra. Mª Àngels Dalmau, reconeguda atleta del CGB participant de l’equip d’Atletisme femení de l’època dels 70’s.

        Actualització del sistema – 2013

         Ja podem gaudir de les noves funcionalitats, les primeres que notareu són la gestió del mitjans i de les llicències, quina diferència, oi?

         Sense local de continuïtat del CGB al Raval – 2013

          Després de 80 anys de la divulgació de la Cultura física ens trobem al final del camí tal com vam començar. Si no tens família sols et resta el recurs de L’ASIL. Part dels pocs que ens hem interessat en la continuïtat del CGB no trobem medis per dipositar les restes de l’Entitat, malgrat la voluntat de la Propietat actual, que mentre no han tingut enllestida la futura venda i activitat de les instal·lacions, ens han permés la utilització de les antigues Sales i els hi estem agraïts per les facilitats donades, al allargar la vida del nostre Centre.

          Actualització del sistema – 2013

           Degut a les tasques de millora i actualització tècniques, entre dimarts i dimecres vinent la plataforma es pot veure afectada i us recomanem que no l’utilitzeu.