Vés al contingut

Reportatge dels fets de la mesquita

  • per

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2011/12/master_reportatge_mezquita.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 height=432 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Vídeo reportatge realitzat arrel d’una agressió a un jove de l’entitat. Després dels fets els i les joves del Teb resten molt afectats, per treballar la elaboració i gestió de les emocions negatives i de rebuig davant aquest tipus d’agressions, els seus companys decideixen fer aquest  vídeo per explicar i denunciar aquests fets.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es: , , , ,

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *