Vés al contingut

Ravalsurf a Montgat

  • per

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/20091212_ravalsurf.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logo_ravalsurf_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Gravació de vídeo de una sessió de surf del passat dissabte 12 de Desembre  a Montgat. En aquest vídeo es pot observar la sessió d’escalfament i els exercicis d’iniciació en la pràctica d’aquest esport. Montgat es un dels spots preferits del grup de joves del projecte Ravalsurf. La pressa de imatges i vídeo d’aquestes sortides serveix per treballar l’edició multimèdia de continguts per la publicació en el blog del projecte.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *