Vés al contingut

Ravalsurf & Acompanyats pel vent

Sortida amb vaixell amb Acompanyats pel Vent

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/master_acompanyats_vent2.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logo_ravalsurf_4x3.jpg embed=true share=true width=530 height=432 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

A finals de l’any passat vam fer una sortida amb vaixell amb  el Toni del projecte Acompanyats pel vent. Vam poder conèixer nocions de navegació, veure Barcelona des del mar i fer un bon bany a alta mar. Va ser un matí tranquil i molt especial.

Va ser una experiència molt bonica  i ens va agradar molt  fer de mariners.

Per tots els joves de Ravalsurf de les millors en molt de temps.

Fonts o origens de document:

Formats: , ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , , ,

Possessió/Gestió dels drets: ,

Descriptius: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *