Vés al contingut

Homenatge a en Badre “Badre siempre con nosotros”

Homantage a Badre

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/master_badre.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Vídeo reportatge de L’Homenatge a en Badre, organitzat per amics, família, veïns  i entitats del barri. Desprès de la seva pèrdua es va voler recordar i mostrar l’estima amb el que més li agradava, el ball, la música, el teatre… es va fer una mostra artística on el barri es va implicar totalment. Aquest vídeo ha estat editat per la seva germana Karima amb l’ajut dels seus amics.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , ,

2 comentaris a ;ldquo;Homenatge a en Badre “Badre siempre con nosotros”;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *