Skip to content

Homenatge a en Badre “Badre siempre con nosotros”

Homantage a Badre

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/master_badre.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

V铆deo reportatge de L’Homenatge a en Badre, organitzat per amics, fam铆lia, ve茂ns 聽i entitats del barri. Despr猫s de la seva p猫rdua es va voler recordar i mostrar l’estima amb el que m茅s li agradava, el ball, la m煤sica, el teatre… es va fer una mostra art铆stica on el barri es va implicar totalment. Aquest v铆deo ha estat editat per la seva germana Karima amb l’ajut dels seus amics.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , ,

2 thoughts on “Homenatge a en Badre “Badre siempre con nosotros””

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.