Skip to content

Festa de Cultura Popular del Raval

Cartell de la Festa de Cultura Popular del Raval

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/04/cultura_popular.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

V铆deo sobre la Festa de Cultura Popular del Raval amb la participaci贸 d’una desena d’entitats que treballen en el camp de la cultura popular al barri del Raval i al districte de Ciutat Vella. Aquesta es una petita mostra del cercavila que es va realitzar pel barri omplint-ho de festa i color amb la participaci贸 de geganters, capgrossos, bastoners…聽Podeu trobar m茅s informaci贸 a l’entrada del blog de Jovesteb:聽Festa de Cultura Popular del Raval

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , ,

1 thought on “Festa de Cultura Popular del Raval”

  1. Prepareu-se pel Marc , tornarem a tindre cercavila gegantera que oficialment ja esta institu茂da com a festa de cultura popular del Raval, ” amb tres batejos i sorpreses”, 驴 vos animeu a crear un grup de cercavila ?, necessitem gen jove que agafi el relleu dels grans, tot el que s麓esta creant es el nostre llegat per a vosaltres. Maria

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.