Vés al contingut

Festa de Cultura Popular del Raval

Cartell de la Festa de Cultura Popular del Raval

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/04/cultura_popular.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Vídeo sobre la Festa de Cultura Popular del Raval amb la participació d’una desena d’entitats que treballen en el camp de la cultura popular al barri del Raval i al districte de Ciutat Vella. Aquesta es una petita mostra del cercavila que es va realitzar pel barri omplint-ho de festa i color amb la participació de geganters, capgrossos, bastoners… Podeu trobar més informació a l’entrada del blog de Jovesteb: Festa de Cultura Popular del Raval

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , ,

1 comentari a ;ldquo;Festa de Cultura Popular del Raval;rdquo;

  1. Prepareu-se pel Marc , tornarem a tindre cercavila gegantera que oficialment ja esta instituïda com a festa de cultura popular del Raval, ” amb tres batejos i sorpreses”, ¿ vos animeu a crear un grup de cercavila ?, necessitem gen jove que agafi el relleu dels grans, tot el que s´esta creant es el nostre llegat per a vosaltres. Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *