Skip to content

Taller de castells a Poble Sec

Foto Taller de Castells

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/07/master_castellers1.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Reportatge sobre un taller organitzat pels Castellers de Poble Sec on van participar els joves del Teb. 聽Hem anat a una petita i breu confer猫ncia per saber com son els castells, quina es la seva hist貌ria, com es construeixen… per finalitzar els i les joves han pogut practicar ells mateixos, com aixecar un castell.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , ,

1 thought on “Taller de castells a Poble Sec”

  1. Qu茅 gran!
    Felicitats Bonjo, veig que aix貌 del v铆deo se t’est脿 donant molt b茅!

    Salut.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.