Vés al contingut

Vídeo de la presentació del 20è aniversari del Teb

  • per
[youtube width=”530″ height=”298″]http://www.youtube.com/watch?v=4DHW7aATRps[/youtube]
Vídeo de la presentació de les jornades del 20è aniversari de l’Associació per a Joves Teb a càrrec de membres fundadors/es i coordinadors/es de l’entitat, Enric Basela, Anna Pérez, Helena Palau i Toni Domenech.
Amb la intenció de festejar el 20è aniversari del Teb es van dur a terme unes jornades de portes obertes al Casal de Barri Folch i Torres el 27 d’octubre del 2012. Va ser una jornada festiva i informativa de totes les activitats i projectes que es fan al Teb, amb xerrades, tallers i concert final. Va ser un punt de trobada i de reflexió sobre la història de l’entitat i el seu futur.
A mitja presentació es va visionar el Vídeo dels 20 anys del Teb, però en aquest muntatge s’ha decidit no incorporar-lo per no allarga la duració del vídeo, Si vols veure el vídeo dels 20 anys del Teb, fes clic aquí.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *