Vés al contingut

Notícies

Dimarts anem d’exposició

  • per

Dimarts anem a la inauguració del cicle “Trets enmig del concert” a l’Arts Santa Mònica. És a les 20h del vespre, t’hi apuntes?

Comencem a assenyalar la memòria!

  • per

Senyalem la memòria és un projecte en el que treballarem la idea de l’espai públic, les possibilitats d’intervenir-hi i la construcció comunitària de la memòria. També és una possibilitat d’introduir-se en l’ús de dispositius digitals participant d’un projecte de barri.

Participa a Senyalem la memòria

  • per

Convocatòria oberta a la sessió informativa per participar a “Senyalem la memòria”, una nova col·laboració entre Territoris Oblidats i la Mediateca del Raval.

Actualització del sistema

Ja podem gaudir de les noves funcionalitats, les primeres que notareu són la gestió del mitjans i de les llicències, quina diferència, oi?

Actualització del sistema

Degut a les tasques de millora i actualització tècniques, entre dimarts i dimecres vinent la plataforma es pot veure afectada i us recomanem que no l’utilitzeu.

Participem a la jornada del 20è aniversari del Teb

Una col·laboració de la Mediateca i de CUB de la Plataforma Bufalà per a presentar l’Arxiu del Teb i la Mediateca del Raval durant la Jornada de celebració del 20è aniversari del Teb, el 27 d’octubre del 2012.