Vés al contingut

Las Pieceras – Conxita

  • per

La Conxita es filla del barri de Gràcia, on va viure fins que es va casar, quan es va casar va anar a viure al barri del Poble Sec. No va anar mai al col·legi, quan tenia 9 anys va entrar a treballar d’aprenenta en un mercat on venia olives. Va aprendre l’ofici de corbatera en un taller, ofici que li agradava molt (encara que la seva il·lusió de sempre, si hagués estudiat, era ser advocada). En el taller on treballava fent de corbatera li donaven feina per fer a casa i durant un temps la varen tindre assegurada fins que va tenir les filles.

Com la majoria de dones d’aquella època no cobra la pensió contributiva per falta de dies de cotització. Una vergonya.

Fonts o origens de document: ,

Formats: ,

Creadors/es: , , , ,

Aportació de...: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: ,

Nivells educatius: ,

Descriptius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *