Vés al contingut

La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Bar La Plaza

  • per

En aquesta ocasió ens hem trobat amb l’Abdelkader, propietari del bar la plaça que es troba a la plaça Folch i Torres. Amb ell hem estat parlant de la reforma que va sofrir la plaça i com ha afectat al negoci, també hem parlat del que ha suposat aquest canvi i com ha millorat el barri aquesta modificació. Tot i això encara creu que hi ha coses a millorar però està segur que entre totes les persones veïnes del barri s’aconseguiran les fites proposades.

Fonts o origens de document:

Formats: , ,

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs: , ,

Context espaial: , , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Descriptius: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *