Skip to content

Apunts de temes apareguts en les primeres presentacions del projecte.

El passat 9 de novembre vam realitzar la tercera tertúlia dels “Espais de la nostra vida” amb el grup de persones participants del Casal de Gent Gran Tarradellas.

En aquesta sessió vam fer un visionat dels vídeos de presentació, realitzats durant la primera sessió amb el grup (que properament publicarem a l’arxiu del projecte), on cadascú es presentava i resumia, en un minut, quina era la seva vinculació amb el barri.

Després del visionat, vam anar recollint el que des de la visió del grup eren les principals idees i temàtiques aparegudes en el conjunt de presentacions, i com podeu veure en la imatge, tot i l’esforç de síntesi, amb prou feines ens cabien a la pissarra! I això que sovint els comentaris previs a la presentació anaven en la línia:

…jo no tinc gaire que aportar…

…només un minut?…

Qui ho hauria de dir, oi?!

A continuació, vam fer un retorn al grup dels principals continguts apareguts durant la segona tertúlia i cadascuna de les persones presents va proposar un espai significatiu del Raval, una primera selecció que ens ha de servir de guió per a la propera tertúlia dels “Espais de la nostra vida”.

Vam agrair moltíssim la col·laboració que des del Casal de Barri Folch i Torres ens van oferir, doncs ens van deixar el projector i els altaveus i tot es va fer molt fàcil! A més, hem de destacar que va ser la primera sessió conduida per la Gara, qui estudia Educació Social i també està participant en el projecte a nivell de pràctiques, des de fa tot just un mes.

1 thought on “Tercera sessió CGG Tarradellas”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.