Ahir 12 de juliol ens vam trobar a la seu de Ravalnet amb el grup de dones de la Llar de l’Avi.

CàpsulaJa ens havíem trobat en un parell d’ocasions per a fer la presentació de projecte “Càpsules de memòria”, la proposta de participació, i quadrar calendaris, doncs són un grup molt actiu i participatiu al barri, fet pel qual havíem de mirar quines eren les millors dates per començar amb el projecte.

Hem començant enregistrant unes presentacions per conèixer una mica quina vinculació han tingut i tenen amb el barri. Han participat la Maria C., la Maria M., la Mercè, la Pepita, la Lita, la Susana i l’Esther, i ja vam quedar que en les properes sessions tindrem noves incorporacions.

Després, amb la tertúlia, hem començat a explorar quins temes ens pot interessar tractar, hem recordat personatges del barri, espais significatius, moments especials…

Són molts els continguts apareguts. Tenim la tertúlia enregistrada i esperem, poc a poc, anar recuperant fragments, ampliar la informació i oferir-vos les diferents visions, vivències, records i plantejaments que vagin apareixent durant els propers mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *