Vés al contingut

Reportatge Sant Jordi 2008

Sant Jordi 2008

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/04/sant_jordi08.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, l’any 2008, a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge de la participació de les entitats, veïns i veïnes que s’hi van acostar.

A més, l’edició del vídeo ens va servir per iniciar-nos en l’ús d’eines informàtiques de programari lliure i, en el cas d’algunes de les persones que hi van participar, utilitzaven un ordinador per primera vegada. Va ser tot un repte i, alhora, la mostra que tenim a l’abast les eines necessàries per iniciar-nos en l’ús de les Tic i la realització audiovisual.

Aquesta proposta va sorgir de l’assemblea d’adults realitzada uns mesos abans.

Fonts o origens de document:

Formats:

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *