Skip to content

Reportatge Sant Jordi 2008

Sant Jordi 2008

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/04/sant_jordi08.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En motiu de la celebraci贸 de la diada de Sant Jordi, l’any 2008, a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge de la participaci贸 de les entitats, ve茂ns i ve茂nes que s’hi van acostar.

A m茅s, l’edici贸 del v铆deo ens va servir per iniciar-nos en l’煤s d’eines inform脿tiques de programari lliure i, en el cas d’algunes de les persones que hi van participar, utilitzaven un ordinador per primera vegada. Va ser tot un repte i, alhora, la mostra que tenim a l’abast les eines necess脿ries per iniciar-nos en l’煤s de les Tic i la realitzaci贸 audiovisual.

Aquesta proposta va sorgir de l’assemblea d’adults realitzada uns mesos abans.

Fonts o origens de document:

Formats:

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.