Skip to content

Teb

Vídeo dels 20 anys del Teb

V√≠deo realitzat amb la col¬∑laboraci√≥ del grup de joves de l’entitat on es mostra la hist√≤ria de la nostre entitat i els projectes que es realitzant al dia d’avui.

Vídeo Barbacoa Halal 2012

Vídeo de la Barbacoa Halal, que un any més, ha sigut un èxit, convertint-se en una tradició de l’entitat, on la família del Teb ens trobem al voltant de la taula per gaudir d’un bonic dia i celebrar el final de curs.

Reportatge a L’INFO-K sobre el projecte “Del Raval al Brasil” 2002

En aquest reportatge de l’Info K es veu com els nens i nenes de 6√® d’una escola del barri, l’escola Drassanes, visiten l’exposici√≥ i donen la seva opini√≥, tant de la situaci√≥ del barri com de la del Brasil. Entre els nens d’aquella √®poca, si ens fixem b√©, podem veure algun jove de l’actualitat del TEB.

Cartell de la Festa Major al carrer dels Salvador

Festa Major del Raval al carrer dels Salvador. Vídeo musical

V√≠deo musical de les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador. Es tracta d’una realitzaci√≥ audiovisual d’en Bonjovi Gabald√≥n, participant de l’espai de Creaci√≥ Audiovisual del Teb. Amb aquest v√≠deo, i de forma divertida, ens podem fer una idea del √®xit del treball comunitari per impulsar les Festes Majors del Raval al carrer dels Salvador.

Foto de grup a la Barbacoa Halal

Què és el Teb?

  • by

Vídeo on el joves del TEB intenten explicar qué és el TEB per ells. El Teb es el nostre espai de trobada, es com una segona llar on fem moltes activitats, però sobretot un lloc que sentim molt nostre i ens fa ser més lliures… També hem volgut expressar que ens agradaria que millores a l’entitat i al nostre barri. En definitiva, el TEB es una gran família!

Foto d'una activitat d'Itaka

Reportatge d’Itaka i del Teb a BTV

  • by

Reportatge de BTV sobre el projecte “ITAKA”, un dels projectes on col¬∑labora el TEB, on es dissenyen itineraris laborals i socioeducatius amb joves de 16 a 21 anys. La segona part del reportatge continua explicant que √©s el TEB, que s’hi fa, i de quina manera.

Foto grup Collaso a la gimcana

Gimcana Collaso

Els i les joves de l’Associaci√≥ per a Joves Teb organitzant una gimcana pels nois i noies del CEIP Collaso que venen a l’aula d’estudi de l’entitat.

Sant Jordi 2012

Reportatge Sant Jordi 2012

  • by

En motiu de la celebraci√≥ de la diada de Sant Jordi l’any 2012 a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge sobre la participaci√≥ de les entitats organitzadores i els ve√Įns i ve√Įnes.

Reporters Sant Jordi 2009

Reportatge Sant Jordi 2009

En motiu de la celebraci√≥ de la diada de Sant Jordi, l’any 2009, a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge sobre la participaci√≥ de les entitats organitzadores i els ve√Įns i ve√Įnes. Al voltant del projecte de TebTV un grup de joves van decidir realitzar un reportatge on s’entrevistaria a diferents entitats participants.

Sant Jordi 2008

Reportatge Sant Jordi 2008

En motiu de la celebraci√≥ de la diada de Sant Jordi, l’any 2008, a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge de la participaci√≥ de les entitats, ve√Įns i ve√Įnes que s’hi van acostar.