Vés al contingut

Reportatge Sant Jordi 2009

  • per
Reporters Sant Jordi 2009

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/wp-content/blogs.dir/15/files/2012/04/sant_jordi09.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 height=432 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi l’any 2009 a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge sobre la participació de les entitats organitzadores i els veïns i veïnes. Al voltant del projecte de TebTV un grup de joves van decidir realitzar un reportatge on s’entrevistaria a diferents entitats participants a la diada de Sant Jordi del Raval. En aquest vídeo podreu conèixer la feina d’algunes de les més de quaranta entitats socials que fan possible aquesta acció comunitària coordinada per la Fundació Tot Raval.

Aquestes activitats ens han permès seguint aprenent amb les Tic com a eines i aprofundir la realització audiovisual.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es: ,

Aportació de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs:

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *