Skip to content

Reportatge Sant Jordi 2012

  • by
Sant Jordi 2012

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/05/20120423_master_sant_jordi.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_16x9.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

En motiu de la celebraci贸 de la diada de Sant Jordi l’any 2012 a la Rambla del Raval, hem realitzat un breu reportatge sobre la participaci贸 de les entitats organitzadores i els ve茂ns i ve茂nes. Al voltant del projecte de TebTV un grup de joves van decidir realitzar de forma improvisada un reportatge on entrevisten a persones de les diferents entitats participants a la diada de Sant Jordi del Raval. En aquest v铆deo podreu con猫ixer la feina d’algunes de les m茅s de quaranta entitats socials que fan possible aquesta acci贸聽comunit脿ria聽coordinada per la Fundaci贸 Tot Raval.聽Aquestes activitats ens han perm猫s seguint aprenent amb les Tic com a eines i aprofundir la realitzaci贸 audiovisual.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es: ,

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial:

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.