Skip to content

Gimcana Collaso

Foto grup Collaso a la gimcana

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/05/gimcana_collaso3.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=530 height=298 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Des de mitjans de l’any 2011 un grup d’infants dels CEIP Collaso venen dos cops per setmana a fer rep脿s escolar a la Sala 脪mnia de l’Associaci贸 per a Joves Teb. En motiu de l’any nou, els i les 聽joves de l’entitat els hi van organitzar una gimcana per divertir-nos tots plegats. Aquesta activitat ha servit per treballar l’autonomia dels i les joves a l’hora d’organitzar una activitat dirigida de lleure per infants. Des de l’equip educatiu de l’entitat es fa una molt bona valoraci贸 de l’activitat.

Formats: ,

Creadors/es:

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , , ,

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.