Skip to content

Reportatge d’Itaka i del Teb a BTV

  • by
Foto d'una activitat d'Itaka

[stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/07/ITACA.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/jovesteb/files/2012/02/logotebvideoblanc_4x3.jpg embed=true share=true width=540 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Reportatge de BTV sobre el projecte “ITAKA”, un dels projectes on col路labora el TEB, on es dissenyen itineraris laborals i socioeducatius amb joves de 16 a 21 anys. Cada jove t茅 un tutor que l’acompanya en aquest itinerari que ha estat dissenyat pel propi jove, amb l’ajuda del tutor,on part de l’猫xit recau en la confian莽a que es t茅 en les potencialitats i les capacitats del jove. Quan es creu en alg煤, en que 茅s capa莽, aquesta confian莽a enforteix per tirar endavant i superar tos els obstacles que hi ha en el cam铆.
El reportatge, comen莽a parlant sobre el projecte ITaka, i continua explicant que 茅s el TEB, que s’hi fa, i de quina manera. En aquesta l铆nia, el TEB evidencia en aquest reportatge aquesta potencialitat dels joves i la import脿ncia del treball que es fa per potenciar l’autonomia i la autogesti贸 dels propis joves. 聽Aquests joves s贸n el nostre futur i, 聽al TEB, amb la feina que fem i amb els resultats del dia a dia amb els joves, estem segurs que ens espera un futur molt prometedor!!

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es: , ,

Aportaci贸 de...:

Dates: , ,

Tipus de recurs: ,

Context espaial: , ,

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius: ,

Descriptius: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.